CYELL – PUUR, EIGENZINNIG & AMBITIEUS

Cyell onderscheidt zich door haar unieke en eigenzinnige handschrift, een scherp oog voor detail, continue kwaliteit en een perfecte pasvorm.

Cyell badmode 2016 – Nieuwe collectie

Voor de nieuwe Cyell Beachwear collectie 2016 is inspiratie opgedaan uit stijlvolle, wereldse prints die bestaan uit sprankelende kleuren en worden gecombineerd met mooie creatieve mixen. De heldere en levendige kleuren geven hierbij een zomers gevoel, die gevarieerd terug komen in tribal prints en geometrische vormen. De collectie Cyell badmode 2016 krijgt ook een exotische tint door het gebruik van natuurlijke houten slides en prachtige goudkleurige details. Tegenover de kleurrijke prints staan de elegante en wat meer ingetogen dessins met trendy donkergroen, warm koraal en prachtig mint.

Collectie Mystical (zie afbeeldingen)

Een golf van kleuren die mooi in elkaar over vloeien. Het geeft je zelfs een beetje een mysterieus gevoel. De Mystical van Cyell is met haar warme kleuren een elegante en stijlvolle serie. Hiermee kun je zowel chique als hip de zomer door. Ook te verkrijgen in een mooie tuniek.