Hom lanceert een vernieuwende en verjongende lijn, de “Barbers & Gentlemen Collection”. Deze stoere ondergoed lijn heeft een elegante uitstraling en is afgewerkt met verfijnde details.

Unknown-1

De baard is hot en in het huidige straatbeeld kan je er ook bijna niet omheen. Maar wie een baard draagt moet hier ook voor zorgen. Een verwilderde baard is een no-go maar een strak getrimde baard is het helemaal. Om je baard dus helemaal in model te krijgen is een bezoek aan een goede barber echt een must.

BARBERS & GENTLEMEN COLLECTION

Om op deze trend in te spelen komt Hom dit najaar met Barbers & Gentlemen Collection. Hom ontwerper Vany Bruno kwam tijdens zijn reizen naar Parijs, Milaan, Berlijn en New York op het idee deze collectie te realiseren. Hij raakte geïnspireerd door de creatieve en elegante mannen die Barbershops bezochten in deze buitengewone steden.

Unknown
Deze stoere ondergoed lijn van Hom heeft een klassieke uitstraling en is afgewerkt met verfijnde details. Een trendy collectie waarbij Hom kwaliteit hoog ik het vaandel heeft staan. De unieke boxershorts en slips hebben elegante prints en een luxe uitstraling. Speciaal voor deze collectie is er zelfs een Hom Ho1 short ontworpen met een print van scheerattributen. Deze short mag natuurlijk niet ontbreken bij een bezoek aan de Barber ;).

De Barbers & Gentlemen Collection is onderscheidend en speelt in op de laatste trends. Door het gebruik van de beste materialen en sterkte vezels hebben de Hom slips en shorts een hoog draagcomfort.

Barbers&Gentlemen-3